На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також у Польщі: Про Польщу | КРАКІВ | ЗАКОПАНЕ | КРИНИЦЯ | Для дітей | Для індивідуалів | Тури у Польщу | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Магічний Краків" | "Полька Саксонії" | "Сім чудес Малопольщі" | "Польща+Словаччина" | "Гданськ-Мальборк-Варшава" | "Танго утрьох : Прага-Дрезден-Краків" | "Празький Роман" | "Зіркова пара Краків і Прага" | "Бонжорно, Італія" | "Королівські вогні Бенілюксу " | "Паризькі акордИ" | "Привіт, милий Амстердам" | "Дорогами бременських музикантів" | "Гармонія півночі… Скандинавія" | "Два серця Франції: Ніцца і Париж" | "Флірт італійського смаку" | "Десять днів щастя" | "Париж, квіти… і компліменти…" | "Чарівна історія" | "Віртуозна мазурка" | "Європейський вернісаж: Краків та Прага" | "Трішки попустуємо… Тут Варшава – тут Берлін" | "Королівський експрес… Краків і Дрезден" | "Вдала ідея для вікенду"
«ДОРОГАМИ БРЕМЕНСЬКИХ МУЗИКАНТІВ»

Львів – Люблін – Варшава – Берлін – Потсдам – Гамбург – Любек – Бремен – Дрезден – Майсен – Львів
06.03, 20.03, 03.04, 17.04, 28.04, 15.05, 29.05; 12.06, 26.06; 10.07, 24.07, 31.07; 14.08, 21.08; 11.09, 25.09

День 1-й 09:00 - переїзд в столицю Польщі - Варшаву - місто королівських резиденцій, місто музики Шопена, місто в якому властива неповторна й унікальна атмосфера...
По дорозі відвідуємо прекрасне старовинне місто - Люблін. Серце Любліна - Старе Місто з багатовіковими каменицями, вузькими вуличками та архітектурними пам'ятниками, такими, як Краківські ворота, каплиця Священної Трійці, Домініканський монастир, кафедральний собор разом з ризницею і скарбницею, а також єдина в своєму стилі каплиця Святої Трійці, Старий Театр, який € одним з найкоштовніших та цікавіших... На Ринку можна відпочити в затишних кав'ярнях, де забуваєш про метушню міста, виявившись в романтичних обіймах Середньовіччя... Вільний час. Виїзд до Варшави. Поселення в готель.
День 2-й Сніданок. Виселення з готелю. Оглядова екскурсія по Варшаві - прекрасні вулиці утворюють Королівський тракт, по сторонах якого розташувалися церкви, палаци, галереї, музеї, а також три королівські резиденції: Королівський замок (колишня резиденція останнього короля Польщі), Лазенковський палац з парком та палац у Вілянове! «Старе Място» - чарує кольоровими будиночками з декоративними скульптурами і розписом ; суворо-величні костели, на чолі з самим древнім - костелом святого Яна, колону Сигізмунда ІІІ Вази, палац Радзівілів – резиденція президента республіки Польщі, що діє . Вся ця краса відображується в річці Вісла над якою підноситься символ польської столиці - Варшавська Сирена, яка передбачила рибакам, що тут буде заснований велике місто. І найцікавіше, що саме так і сталося...
Вільний час. Переїзд до Німеччини.
Транзитна ніч в готелі на території Польщі.
День 3-й Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Берліна.
Екскурсія «Одкровення Берліна» - по одному з найдивніших та яскравіших міст, де старе й нове, сучасність і традиції доповнюють один одного настільки гармонійно. Унікальність міста в тому, що тут все присутньо в двох екземплярах: університет, державний оперний театр, національна галерея... Кожен, хто приїжджає до Берліна, так або інакше потрапляє під магічну чарівливість цього міста, його живого та невимушеного шарму. Найкрасивіші й таємничі куточки відкриті для Вас: неперевершений палац Шарлоттенбург з позолоченою фігуркою Фортуни, прекрасна будівля Рейхстагу, Берлінський кафедральний собор, площа Потсдамер Платц, тріумфальна колона богині Вікторії, яку берлінці називають «Золота Ельза», Бранденбургські ворота - візитна картка столиці. Поселення в готель.
Пропонуємо екскурсію до Потсдама (дор. 35€/діти 25€) – колишньої резиденції прусських королів, об'єднуючої різні епохи та стилі, історію двох народів. Потсдам - це своєрідна книжка з картинками - Голландський квартал, російське село Александровка, ворота Науенер Тори, Бранденбургські ворота – старші, ніж в Берліні(!), Старий млин – символ прусського правосуддя та законності - все це Ви побачите в Старому місті. Далі наша дорога лежить в найвідоміший палац Потсдама – Сан-Сусси, літню резиденцію Фрідріха Великого, яка вам повідає безліч таємниць. Палац оточує один з найкрасивіших в Європі парків з фонтанами, скульптурами та каналами, Китайський чайний будиночок, оранжерея – вся ця незабутня краса полонить Вас з першого погляду!
Переїзд до Гамбурга, романтичні настрої якого навіюють тиха гладінь каналів, розкішні парки, чарівна стара частина міста й звичайно ж всесвітньо відомий «рибний ринок». Поселення в готель. Нічліг.
День 4-й Сніданок. Екскурсія «Гамбург - вільне місто» - завжди приймає відвідувачів в дуже солідній, величній та елегантній манері! Життєвою артерією міста є Ельба з торгівельним портом та рибним ринком... Розташоване прямо в центрі, озеро Альстер, додає місту особливу поетичну чарівність. Кількість мостів та містків воістину вражає (більше 2300)!, у цьому Гамбург випереджає навіть Венецію, а з нею Лондон й Амстердам! Рибний ринок - це не лише риба, це дивний симбіоз галасливих пивних, каналів, старовинних будівель, парків та музеїв, котрі наводять до самого невимушеного проведення часу і завжди радісного настрою. Гамбург чекає Вас, щоб залучити в круговорот життя в своєму ритмі пульсуючого й незабутнього метрополіса! Вільний час.
Також пропонуємо відвідати місто Любек - «Казка з червоної цеглини» (дор.25 €/діти 15€). Немов перенесений з картин середньовіччя, такий, що зберіг атмосферу тих часів, Старе місто дивує пам'ятниками старизни: Любекський кафедральний собор, старовинна ратуша з високим різьбленим фасадом, госпіталь Св. Духу й монастир Св. Ганни - оточені з усіх боків водою, немов острів... І не забудьте що «Солодке життя» міста знамените на всю Німеччину: любекський марципан та незабутній напій – «любекське бордо» - одні з найзнаменитіших ласощів... Кожен гість Любека з вдячністю відносить в своєму серці спогади про це дивне й неповторне місто! Повернення до Гамбурга.
Вечірня програма: запрошуємо Вас насолодиться красою й романтикою нічного міста. «Нічне сяяння Альстера» - захоплююча прогулянка на кораблику з келихом шампанського (20€). Повернення в готель. Нічліг.
День 5-й Сніданок. Подаруєте собі казку!. Екскурсія «Бремен – місто «співучих» вулиць!» (дор. 30€/діти 25€) - ринкова площа, Ратуша, п'ятиметрова статуя героя Роланда - уособлення незалежності міста, вулиця бочкарей, квартал жебраків, набережна річки Везер й звичайно ж, візитна картка міста – бронзова скульптура «Бременських музикантів». Відвідаємо старий район міста - Шнур - де, дома розташовані так близько один до одного, немов нав'язані на шнур. Тут багато антикварних магазинів, художніх майстерень та ресторанів. А над містом підноситься величний собор св. Петра. Ми запрошуємо Вас до Бремена, в місто, куди не даремно так прагнули Бременські музиканти! Вільний час.
Переїзд в місто казку, місто мрію... - Дрезден! Поселення в готель. Нічліг.
День 6-й 08:00 Сніданок. Виселення з готелю.
Запрошуємо на екскурсію «Серцем Старого міста»: Дрезденський оперний театр - один з красивих в світі, чудовий Цвінгер з його всілякими колекціями, Резиденція саксонської правлячої династії Веттінів, величезний комплекс в стилі ренесанс, і це ще далеко не все...! Адже саме завдяки красі архітектурного ансамблю Театральної площі Дрезден отримав ім'я «Флоренція-на-Ельбі», уздовж якої знаходиться тераса Брюля, яку називають «Балкон Європи».
Дрезден - це широка Ельба, по якій так приємно проїхатися увечері на старовинному пароплаві, це саксонська кухня з її ситністю й рясністю, тонке саксонське вино і такий забавний саксонський діалект... Вільний час.
У живописній долині річки Ельба прихистило «Місто білого золота» - Майсен (25€) – охоронець тисячолітньої історії. Він відомий у всьому світі завдяки порцеляни. Середньовічні вулички, сходи, жваві площі, дома, побачили не одне століття, з магазинчиками, кафе й винними льохами – все це місто «легенд», яке розташоване довкола гори. А на горі - величний собор, замок Альбрехтсбург і Єпископська башта. В замку Альбрехтсбург була заснована Саксонська порцелянова мануфактура...Згідно з легендою він був побудований для двох братів, Ернста та Альбрехта, які спільно правили Саксонією, але жоден з них не жив в цьому замку.. . Чому!? Тайну загадки Ви взнаєте саме тут... Вільний час, радимо, відвідає затишне кафе й покуштувати фірмові майсенські делікатеси...
Повернення до Дрездену. Виїзд до Польщі. Транзитна ніч в готелі.
День 7-й 08:00 Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Вроцлава - легендарної колиски Польщі!
Екскурсія «Польська Венеція» - вважається одним з найзеленіших міст Польщі, що відрізняється прекрасною архітектурою й живописними куточками. Старе Місто є одним з красивих в Польщі, а площу вроцлавського ринку займає друге за величиною місце, після Краківського. Оглядова екскурсія по місту «Ста мостів»: Ратуша із старовинним сонячним годинником, магічний острів Тумський – стара частина міста, головною прикрасою якого є костел св.Єлизавети. Для більшості це місто чудес, де кожен знайде частку своєї мрії...
Вільний час. Виїзд на Україну.
День 8-й Прибуття до Львова орієнтовно о 9:00 – 10:00.
Подарунок від фірми – пішохідна екскурсія «Тільки у Львові…» Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньким вуличкам розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіня, Домініканський Собор, Ратуша..., гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію...

При оплаті замовлення Standart
Дорослі Діти до 12 років Доплата за одномісне розм..
Більше 5 тижнів 340 євро 320 євро 120 євро
Більше 3 тижнів 365 євро 345 євро
Менше 3 тижнів 380 євро 360 євро

У вартість входить: У вартість НЕ входить:
  • Візова підтримка
  • Страховка (групова)
  • Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
  • Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
  • Проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії зі сніданками.
  • Екскурсії, вказані в програмі.
  • Подарунки від фірми:
    • Экскурсія по Львову
  • Вхідні квитки на факультативні екскурсійні об'єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
  • ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ, РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!