На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також в Угорщині: Тури в Угорщину | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Заможна та красива – Швейцарія" | "Улюблений дует Прага та Будапешт" | " У ритмі Чардаша " | "П’янкий аромат Франції" | "Париж: Шик, Блиск, Краса" | "В гостях у казки: Чехія-Німеччина-Австрія" | "Карнавал емоцій" | "Легкий шарм Австрії" | "Віденський вальс" | "Мелодія двох сердець (Відень та Будапешт)" | "Угорські таємниці" | "Справжня Угорщина + Відень" | "Осіння спокуса" | "Діаманти Австрійських гір" | "Альпійське тріо" | "Мрії в подарунок" | "Лазурні береги" | "Пані досконалість - Швейцарія" | "Париж з першого погляду" | "Венеціанська ніч" | "Рим чарівний завжди" | "Весняна спокуса" | "Літня спокуса" | "Свято кожен день" | "На чашечку кави по-віденськи" | "Італія – країна натхнення" | "Лазурна інтрига" | "Вдала ідея для вікенду"
«КАРНАВАЛ ЕМОЦІЙ!»

Львів – Будапешт – Любляна – Венеція – Верона – Клагенфурт – Грац – Відень– Львів

07.03, 28.03; 04.04, 11.04, 18.04, 25.04; 02.05*, 09.05, 16.05, 23.05; 06.06, 13.06, 20.06, 27.06; 11.07, 18.07, 25.07; 01.08, 08.08, 15.08, 22.08; 05.09, 12.09, 19.09, 26.09
День 1-й НЕДІЛЯ
08:30 - зі Львова, а в 14:00 - з Чопа, переїзд на північ Угорщини - в Егерський виноробний регіон - батьківщину вогняних червоних і ніжних білих вин. Найвідоміше з них - "Бичача кров", а найприємніше - "Егерська дівчина". Всіх запрошуємо на дуже смачний гуляш і дегустацію знаменитих сортів вин в Долині Красунь! Переїзд в Будапешт. Ночівля в готелі (Будапешт).
День 2-й ПОНЕДІЛОКСніданок.
09:00 - Оглядова екскурсія: прекрасна Буда та величний Пешт - це «Перлина Дунаю» - Будапешт! О! це Місто... Красива площа Європи – площа Героїв, парк Варошлігет та замок в нім – Вайдахуняд. Ось і Рибальський бастіон, собор Матіяша, де вінчаються всі королівські сім'ї Європи, пам'ятник Святій Трійці та ... сам Королівський Палац! А з цитаделі на горі Геллерт відкривається прекрасна панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент...
Вільний час в Будапешті.
13:00 - Рекомендуємо поїздку в казкове місто Сентендре (20євро) - чудове, затишне містечко, де можна зануритись в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церквочок, музеїв і сувенірних крамничок. Саме тут варто спробувати справжні марципани (про які ми так багато чули в дитинстві) і провести солодкі хвилини у світі казки! Відвідини ювелірного центру “Caprice” - знайомство з історією Угорщини крізь призму дорогоцінних каменів.
20:00 – Вечірня програма «Шарм нічного міста» (25€). Рекомендуємо провести вільний час в улюбленому місці прогулянок угорської знаті – набережній Корзо і фешенебельній вулиці Ваци. Тут Пешт нарядний і дуже святковий навіть в будні! Сюди приходять не лише на закупи, а погуляти, зустрітися з друзями й помилуватися виглядом на Будайськую фортеця – увечері, коли розцвітають вогні, на тлі зоряного піднебіння висвічуються Королівський палац, Рибальський бастіон і статуя єпископа Геллерта. Відчуйте – Ви в Будапешті!!! І в завершенні програми – прогулянка на кораблику «В світлі тисячі вогнів» з шампанським (необмежено). Ночівля в готелі (Будапешт).
День 3-й ВІВТОРОК Сніданок. Виселення з готелю.
Нас чекає одне з чудес Угорщини – «купання в кратері вулкану» – озеро Хевіз (8 євро). Кажуть, що це озеро з «живою водою». Тут щосекунди піднімається могутній потік цілющої гарячої води. Кожні 28 годин вода в озері повністю оновлюється, а її температура, навіть взимку, не опускається нижче 26?С. Сюди їдуть відпочити, підлікуватись чи просто покупатись. Вільний час.
Переїзд в Словенію.
17:00 - Оглядова екскурсію «Привітна Любляна – затишна і мила». Столиця Словенії Любляна - невелике, але дуже гарне місто, розташоване на обох берегах ріки Любляниці. На правому березі ріки лежить Старе місто, на лівому - парадні будівлі минулого століття. Мабуть, навідоміше місце в Любляні – Люблянський Град – старий замок, зведений ще в 10-11 століттях. Найбільш центральною частиною Любляни є Тримістя – три пішохідні мости, перекинуті через ріку Любляницю і прикрашені драконами… Словенці і, звичайно ж, столичні мешканці, дуже люблять своє місто і справедливо вважають, що саме мініатюрність Любляни дозволяє їй зберігати свою індивідуальність та самобутність.
Поселення та ночівля в готелі.
День 4-й СЕРЕДА Сніданок. Виселення з готелю.
Мрії збуваються!!! 11:00 - Оглядова екскурсія "Заручена з морем - Венеція!" (квитки на катер: дорослі – 16 євро, діти – 10 євро). Ось вона - неймовірна краса і зваблива романтика! Про Венецію написано не мало, але кожен відкриває її для себе заново. Тут все унікальне і дивовижне: місто нагадує театральні декорації і зберігає таємниці багатьох поколінь... Здається, ніби час струменить між стінами будинків, які пам'ятають славне минуле вільнолюбної Венеціанської республіки, імена тих, хто жили любили і творили в цьому місті... Вільний час.
• Прогулянка на гондолі "Таємниці венеціанських каналів!" (20 євро). Венеція... Розкішні канали і гондоли, які ковзають по них, дивовижно гарні маски, чудові мости, палаци і маленькі будиночки, кожен з яких - справжній шедевр архітектури, - все це фрагменти дивовижної італійської казки з назвою Венеція. Вона як музика. яку хочеться слухати безкінечно... Вона містить у собі величезну кількість таємниць і чудес і, щоб осягнути їх, потрібна вічність...
• Відвідування з екскурсоводом "Палацу Дожей" (25 євро) - резиденції правителів Венеції, місця засідання Великої ради, Сенату і Верховного суда. Тут приймали закони, оголошували вироки, і ... звичайно ж, плели інтриги!
• Водний круїз "Вся краса Венеції!" (25 євро) - Прогулянка на водному таксі по Гранд Каналу - єдиній у світі "водній вулиці". Великий канал - символ блиску і розкоші Венеціанської Республіки! Ми побачимо "парад" понад 200 мармурових палаців, які оздоблюють звивистий водний шлях, збудованих протягом приблизно 500 років. Історично це нагадує перекличку старої аристократії, оскільки майже кожен палац має назву колись великих і відомих сімей...
18:00 - Рекомендуємо вечірню екскурсію "Венеція Джакомо Казанови!" (15 євро). У вечірній час Венеція відкриває нові таємниці: ми перенесемося в Венецію 18 століття і поринемо в атмосферу міста, в якому радістю життя просякло повітря, а марнотратство не знало меж... Атмосфера - ніби навмисно створена для Казанови... Поселення і ночівля в готелі.
День 5-й ЧЕТВЕР Сніданок.
Острови... Острови... Острови...
08:30 - Рекомендуємо захоплюючу екскурсію "Острови Венеціанської лагуни" (50 €). Острів Мурано - найбільший острів Венеціанської лагуни, який довгий час був відомий завдяки виробництву венеціанського скла. Вироби майстрів відрізнялись прозорістю і чистотою ліній, вишуканістю оздоблення і різноманіттям форм. Дожі Венеції дарували їх в якості ексклюзивних презентів значним гостям міста. На острові Мурано є один із надзвичайно цікавих музеїв - Музей скла, де можна познайомитись з історією виробництва скла. Острів Бурано - це батьківщина мереживного мистецтва, яке поширилось звідси по всьому світу. Тут на кожному кроці трапляються лотки і маленькі крамнички, які пропонують придбати вироби місцевих майстринь. Острів Бурано - це Венеція в мініатюрі: різнокольорове забарвлення будиночків, прикрашених пишними квітниками, блиск морської води і сяйво неба створюють дивовижну кольорову гаму...
13:00 - Рекомендуємо екскурсію "Верона - столиця закоханих" (45 євро). Суворі міські стіни ніжно охороняють легенду про Ромео і Джульєтту, яка перетворила Верону в одне із найромантичніших міст у світі... Під час оглядової екскурсії ми відвідаємо замок-фортецю середньовічних правителів Скаліджерів, побачимо старовинний міст П'єтра, ворота Леоні і Борсарі, прославлену Арену, де в часи Римської імперії відбувались гладіаторські бої, а в наш час розігруються чудові оперні спектаклі. Тут неймовірної краси будинки, палаци і храми, прекрасні скульптури, дивовижні фрески, виконані великими майстрами... але туристи усіх вікових груп перш за все поспішають відвідати маленький дворик... Саме тут розташований балкон Джульєтти, з якого юна чарівна дівчина колись клялась у вічному коханні своєму Ромео... Ночівля в готелі.
День 6-й П'ЯТНИЦЯ Сніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в найпівденніші землі Австрії, столицю Карінтії - місто Клагенфурт! Місто як "Троянда на озері Вертензеє" - зачаровує з першого погляду... Химерні фонтани, милі внутрішні подвір'ячка в стилі ренесанс. Сьогодні тут сучасні бутики, модні кафе і потішні ресторанчики із садками, а ще... найдивовижніший і веселий Драконів фонтан - фонтан "Ліндвурма" - його справедливо вважають символом міста... Оглядова екскурсія містом.
15:00 - Переїзд в столицю Штирії - місто Грац - колоритний, відкритий і гостинний, друге за величиною місто Австрії, місто, в якому вдало поєднуються сучасне життя і історична архітектура в прекрасній суміші минулого і теперішнього.
Оглядова екскурсія "Грац - потаємна любов Австрії". Багатовікова історія... адже Грац - колись блискуча резиденція Габсбургів... Ренесансні дворики, затишні середньовічні вулички, прекрасна панорама із замкової гори Шлоссберг і звичайно ж - Символ міста - вартова вежа з оригінальним годинниковим механізмом. Саме тут багато жителів міста вперше поцілувались... Вільний час.
Переїзд і ночівля в транзитному готелі.
День 7-й СУБОТАСніданок. Виселення з готелю.
Переїзд в Відень. Оглядова екскурсія «Відень – столиця Габсбургів». – Відень, місто музики і великих композиторів, місто чаруюче і прекрасне … Його заслужено називають серцем Європи. Столиця Австро –Угорської імперії, Відень вражає своєю величчю і розкішшю, своїм шармом і теплом... Це надзвичайне місто! – вузенькі середньовічні вулички, просторі імперські площі… Ринг, Ратуша, Парламент, Віденська опера, і звичайно ж – собор святого Стефана – духовного символу історії та долі Австрії.
12:00 - Рекомендуємо екскурсію "Блиск і занепад Великої Імперії" (20 євро) - відвідини Скарбниці Габсбургів, де зберігаються безцінні предмети найвищого рангу... Були часи, коли на землях Габсбургів не заходило сонце, коли представників династії вибирали і коронували на трон імператора, коли вони були повноправними володарями Угорщини і Богемії. Імперій більш немає, скарби ж надовго пережили своїх власників... Священна Чаша Грааля, Спис Долі... Так-так, вони існують і зберігаються саме тут - в Скарбниці!
15:00 - Повернення на Україну.
День 8-й НЕДІЛЯ Прибуття до Львова орієнтовно в 08:00. Вільний час.
09:00 – Подарунок від фірми – Пішохідна екскурсія “Тільки у Львові…”. Запрошуємо на прогулянку середньовічним Львовом. Тут завмирає час... Вузенькими вуличкам розливається аромат ранкової кави, кличуть своїми дзвонами святині... Костел Успіння, Домініканський Собор, Ратуша..., гостинно відкриваються двері Старої Аптеки, а кожен камінчик на площі Ринок несе через віки свою історію...

При оплаті замовлення: Standart
Дорослі: Діти до 12 років: Доплата за одномісне розм.
Більше 5 тижнів 355 € 300 € 110 €
Більше 4 тижнів 365 € 310 €
Менше 4 тижнів 375 € 320 €

У вартість включено: У вартість НЕ включено:
• Візова підтримка
• Страховка (групова)
• Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
• Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
• Проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії зі сніданками.
• Екскурсії, вказані в програмі.
  • Вхідні квитки та факультативні екскурсійні об'єкти;
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми;
  • Проїзд в громадському транспорті;
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри);
  • Консульський збір 35 євро (крім категорії громадян звільнених від оплат – пенсіонери, діти до 18 років…. Згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ.
    ПРИ ВІДМОВІ КЗ НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!