На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

       на 28.03.24
 курс € 41.86грн.
для екскурсій в Європу

Тури Європою


  Також у Чехії: Тури у Чехію | Документи для візи

ВЕСНА-ЛІТО-ОСІНЬ 2010

"Танго утрьох : Прага-Дрезден-Краків" | "Празький Роман" | "Зіркова пара Краків і Прага" | "Володарка сердець – Чехія" | " Чехія - шість чудових миттєвостей " | "Італія - смак спокуси" | "Бонжорно, Італія" | "Паризькі акорди" | "Заможна та красива – Швейцарія" | "Улюблений дует Прага та Будапешт" | "Навколо світу за 9 днів" | "В гостях у казки: Чехія-Німеччина-Австрія" | "Вікенд в Празі" | "Азартний Париж" | "Два серця Франції: Ніцца і Париж" | "Флірт італійського смаку" | "Десять днів щастя" | "Щасливі разом" | "Лицарі пера та шпаги Рим і Париж" | "Два плюс два… Франція і Нідерланди, Чехія і Німеччина" | "Італія - смак спокуси + відпочинок на морі" | "Європейський вернісаж: Краків та Прага"
«Улюблений дует  Прага та Будапешт»

Львів – Токай - Будапешт (2 ночі) – Сентендре – Відень – Валдіце (1 ніч) – Прага (4 ночі) – Карлови Вари – Маріанські Лазні – Кутна Гора - Дрезден– Львів
12.03, 26.03; 09.04, 23.04, 30.04*; 01.05*, 07.05, 14.05, 21.05, 28.05; 11.06, 25.06, 09.07, 23.07; 06.08, 13.08, 20.08; 10.09, 24.09

1-й день 09:30 зі Львова, а в 15:00 з Чопу – переїзд на Батьківщину відомого вина – «Короля вин – вина королів!» – місто Токай. Для всіх – дегустація токайських вин та «угорський гуляш» - за хороший початок!
Переїзд до Будапешта. Ночівля в готелі.
2-й день Сніданок. Оглядова екскурсія: прекрасна Буда і величний Пешт – це “Перлина Дунаю” - Будапешт! О! оце Місто… Одна з найкрасивіших площ Європи – площа Героїв, парк Варошлігет і замок у ньому – Вайдахуняд. Ось і Рибацький бастіон, собор Матяша, де вінчаються усі королівські сім’ї Європи, пам’ятник Святій Трійці і … сам Королівський Палац! А з цитаделі на горі Геллерт відкривається розкішна панорама на Пешт, на Дунай і на вишуканий неоготичний Парламент…Поселення в готелі. Вільний час.
13:00 - Рекомендуємо: поїздку в Закрут Дунаю - місто Сентендре – казкове та затишне містечко, де можна осунутися в атмосферу старовинних вулиць, маленьких церков, музеїв та сувенірних лавочок. Саме тут треба спробувати справжні марципани та провести солодкі хвилини в світі казок! Відвідини ювелірного центру «Caprice» – знайомство з історією Угорщини крізь призму коштовних каменів (20€).
Вільний час на площі Героїв. Є можливість відвідати на вибір: термальні курорти Сечені (9євро / 4 години); один із найдавніших зоопарків Європи (6 євро); парк розваг (від 4 євро) - 50 видів атракціонів, серед яких «Залізна дорога дракона», Печера Страху, Дзеркальний лабіринт, Магічний замок, Оглядове колесо і найдовші в Європі «Американські гірки» з дерев'яним каркасом.
21:00 - Вечірня програма “У світлі тисячі вогнів” з келихом шампанського необмежено, на кораблику, і по Дунаю (20євро). Ночівля в готелі.
3-й день Сніданок. Сніданок. 08:30 Виселення з готелю. Переїзд у відоме місто австрійський імператорів та талановитих музикантів, місто музики, вальсів, шикарних парків, чудового вина…. Вас запрошує Відень. Пішохідна оглядова екскурсія з можливістю побачити історичні пам’ятки. Парламент, Ратушу, Віденський Дім Опери, Хофбург, прогулятись по «обручальному кільцю Відня» під столітніми деревами Рінга…
Місто подовжує жити своїм минулим. По вулицям діловито їздять карети, запряжені кіньми. Усюди лунає музика Моцар та. Вечорами дами в вечірніх сукнях під руку з елегантними кавалерами поспішають на бал в міську ратушу. Величне, привабливе, казкове місто зачаровує своїх гостей шармом та аристократичною витонченістю. Австрійський письменник Франц Сервес сказав: «Душа цього міста – старовинна та соромлива. Її потрібно знайти, вона не нав’язую себе. В цьому краса та доля Відня…». Пропонуємо переконатися в цьому….Вільний час.
18:00 – Рекомендуємо програму «Відень у вечірньому вбранні!»(50€) – Екскурсія починається з поїздки по святково освітленому вечірньому Рингу. Піднявшись на найвищу гору Відня – Каленберг, ми насолодимося незабутнім виглядом на місто з висоти пташиного польоту. Нас також чекає вечеря в селі Грінцинг, де буде можливість продегустувати молоде вино (хойріген) і домашню австрійську кухню під звуки народної музики. Саме тут про столицю Австрії можна взнати більше. Відень може бути не лише аристократичним, але й розкутим, по-домашньому затишною... Переїзд до Чехії. Ночівля в готелі на Мораве.
4-й день Сніданок. 09:00 Починаємо мандрівку у казку… Замки Ледніце та Валдіце.… Два палаци, два витвори романтичної архітектури, дві гордості чеського народу.… Один – Ледніце – збудований, як резиденція роду Ліхтенштейн в неоготичному стилі, а другий – Валдіце, в стилях ренесансу та бароко. В палацах захопливе внутрішнє обладнання з дерева, їх оточує один з найкрасивіших парків і унікальний зимовий сад…(вхідний квиток в палац та оранжерею оплачується додатково). Вільний час. Переїзд до Праги.
Екскурсія по Старому місту: древня Порохова башта, Становий театр, який пам'ятає ще Великого Моцарта; Каролінум – перший Празький університет. Староместська площа та Астрономічний годинник з небесною механікою на ратуші, де кожну годину симпатичний скелетик, дзвонить в свій дзвіночок і у віконці з'являється процесія з дванадцяти апостолів. І по Королівській дорозі виходимо на Карлів Міст ... Вільний час. Ночівля в готелі.
5-й день Сніданок. 09:00 Пішохідна екскурсія «Тайни, що повідала Прага...». Все починається із знаменитого монастиря Страговського. Далі Лорета, Градчанська площа, Шварценбергський палац та зміна караулу в Парадних надвір'ях Празького граду, Кафедральний собор св.Віта і ... Малостранська вулиця... Перерва на обід (2 години) Для всіх бажаючих прогулянка на кораблику по Влтаві (20€). Аперитиви, шведський стіл(напої оплачуються додатково) й хороша музика у супроводі цікавих розповідей... Ось вони незабутні миті в житті...
20:00. Для бажаючих вечірня розвага. Вечеря в середньовічній корчмі з розважальною програмою (990 крон). Вас чекає вечір в корчмі, яка Вас перенесе на сотні років назад... у саме середньовіччя! Романтична й сувора атмосфера. Фехтовальщики, комедіанти й чарівні танцівниці підніматимуть Ваш настрій... Зазвучить старовинна музика, на столі з'являться страви, приготовані на відкритому вогні, а вино та пиво потече рікою... Стара ворожка розповість Вам долю - і буде лише одне розчарування - від повернення в сьогодення. Або Прага театральна. Празький ексклюзив – синтез традиційного чеського театру з мюзиклом, танцем та пантомімою, середньовічною алхімією та містикою. Представлення Чорного театру – суміш фантастичного і реального, коли світ зачарованих предметів пробуджується до життя... (вх.біл- 550 крон). Ночівля в готелі.
6-й день Сніданок. Виселення з готелю. Екскурсія в Замок Жлеби та в срібне місто Кутна Гора (вхідний квиток в замок і в Костніцу оплачується додатково). Замок Жлеби – приватна резиденція роду Ліхтенбургов. Один з красивих й багатших замків середньовічних лицарів. Унікальна колекція старовинних меблів, історичних картин, древньої зброї, мисливських трофеїв, тісненних шкіряних гобеленів, чеського та німецького скла, порцеляни. Невеликий переїзд і... приголомшливе та страшне видовище каплиці Костніца - помітній тонкій грані між справжнім життям та вічністю... А потім спокійна екскурсія по Кутній Горі. Це старовинне місто срібних рудокопів із затишними маленькими будиночками, кам'яними мостовими та скляними магазинчиками. Тут знаходиться королівський Монетний двір, де карбував перший празький срібний гріш. Тут підносяться величні собори св.Варвари і Яна Непомуцкого...
Ночівля в готелі в Празі.
7-й день Сніданок. 08.30 Пропонуємо факультативну екскурсію «Карлови Вари - Маріанські Лазні» (40€). Маріанські Лазні - другий по-значущості чеський курорт. Маріанські Лазні вважаються одним з казкових місць Чеської Республіки. Краса навколишньої природи, прекрасні комфортабельні готелі, цілющі джерела, заслужено поставили цей курорт в розряд кращих світових курортів. Далі дорога слідує в одну з живописних долин в Західній Чехії, в курортне місто - Карлові Вари... Це царство мінеральних джерел, лікеру Бехеровки, скла та порцеляни. Місто з чаруючою архітектурою, спокійним дзюрчанням води, солодким запахом вафель та романтичною музикою курортних оркестрів.... Не забудьте взяти з собою купальники! Вільний час для відпочинку, купання в термальних басейнах та закупи дарунків близьким людям. Все... Пора повертатися до Праги... Ночівля в готелі.
8-й день Сніданок. Пропонуємо факультативну поїздку в древню столицю Саксонії – Дрезден (40€). Протягом семи століть місто було резиденцією герцогів та королів. Дрезден знаменитий своїми архітектурними ансамблями, незчисленними скарбами музеїв, колекціями живопису та прекрасною панорамою берегів Ельби. Тут був винайдений перший європейська порцеляна і перша оригінальна система європейських гімназій. Екскурсія по Старому місту – Театральна площа з оперою Дрезденської в центрі. Розкошні будови Цвінгера, Резиденція правлячої династії Веттінов, «Балкон Європи»- тераса Брюля... Вільний час.Можна відвідати Дрезденську картинну галерею . По-німецьки галерея називається «Старі майстри» тут знаходиться «Сикстинська мадонна» Рафаеля, багатющі збори полотен Рембрандта, італійці, малі голландці... Музей Порцеляни, Фізико-математичний салон – музей старовинних вимірювальних приладів, Збройову палату або безцінний Музей Коштовностей...
Виїзд в Польщу. Поселення в транзитний готель. Ночівля в готелі.
9-й день Сніданок. Виїзд на Україну. Прибуття до Львова. Орієнтовно о 15:00.
Екскурсія «Лише у Львові...» Запрошуємо на прогулянку по середньовічному Львову. Тут завмирає час... По вузеньких вуличках розливається аромат вранішньої кави, звуть своїми дзвонами святині...
Костел Успіння, Домініканський Собор, Церква Св. Юра, гостинно відкриває свої двері Стара Аптека, а кожен камінчик на площі Ринок несе через століття свою історію... Вільний час.

При оплаті замовлення Standart Classic
Дорослі Діти до 12 років Дорослі Діти до 12 років
Більше 6 тижнів 310€ 260€ 520€ 470€
Більше 5 тижнів 325€ 275€ 530€ 480€
Менше 5 тижнів 340€ 290€ 540€ 490€

У вартість входить: У вартість НЕ входить:
  • Візова підтримка
  • Страховка (групова)
  • Проїзд по маршруту автобусом єврокласу
  • Супровід гіда-керівника по всьому маршруту
  • Проживання по маршруту готель 3* вибраної категорії зі сніданками
  • Екскурсії, вказані в програмі
    Подарунок від фірми:
  • DVD диск з фільмом про Прагу
  • Екскурсія по Львову
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • Факультативні екскурсії, рекомендовані програми
  • Проїзд в громадському транспорті
  • Особисті затрати (обіди, вечері, сувеніри)
  • Консульський збір 35€ (крім категорії громадян звільненої від оплати – пенсіонери, діти до 18 років…. згідно договору про спрощення візового режиму)
  • ОПЛАЧУЄТЬСЯ ПРИ КОЖНІЙ ПОДАЧІ. ПРИ ВІДМОВІ КС НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ

ТУРИСТИЧНА ФІРМА НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА РОБОТУ МИТНИХ ТА ПРИКОРДОННИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ ТА РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ І ПОГОДНІ УМОВИ

ДЛЯ ТУРФІРМ НАДАЄТЬСЯ КОМІСІЯ

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!