На головну Контакти
Україна, 79013 Львiв, вул.Вербицького 12  fax: 261-47-01
тел.: (+38 032) 297-05-85, 297-07-85, 297-07-73, 242-25-52



ukr
rus

Відпочинок у ЛЬВОВІ

ОСІНЬ-ЗИМА 2010-2011

Экскурсії для дітей

СТАНДАРТНА | ДВОДЕННА | ДВОДЕННА + ЗАМКИ | ДВОДЕННА + ЖОВКВА + КРЕХІВ | ОДНОДЕННА | «ЛЬВІВ-КАРПАТИ»

ВІК-ЕНД
«КОРОЛІВСЬКИМИ МІСТАМИ ГАЛИЧИНИ»
1-й день
Прибуття, трансфер вокзал-готель. Розміщення. Сніданок.
10:00 Оглядова пішохідна екскурсія «Старовинний Львів» включає: ознайомлення з архітектурою та побутом міста 14-18ст.; огляд костелу єзуїтів св.Петра та Павла (17ст.), площі Ринок (своєрідний музей просто неба - всі 45 будинків на даній площі є пам'ятками архітектури); відвідини Кафедрального собору Римської католицької церкви (14-18ст.), каплиць Боїмів та Кампіанів, Вірменський собор, огляд Бернардинського монастиря. Відвідини аптеки-музею і музею зброї «Арсенал» (одна з найбільших колекцій в Україні) або історичного музею «Тронна зала Яна Собеського» з відвідуванням італійського подвір’я. Відвідини ринку народних промислів «Вернісаж», на якому кожен зможе вибрати для себе частку Львова на згадку про цю подорож.
13:00 Обід
14:00 Екскурсія «Княжий Львів»: церква Параскеви П'ятниці (13ст.), монастир св.Онуфрія та Онуфрієвська церква (13-17ст.), костел Іоана Хрестителя (13-19ст.), Старий Ринок (найстаровинніший торг Львова), найдавніша пам'ятка монументальної архітектури нашого міста - Миколаївська церква (до 10ст.), колишня монастирська лікарня св.Вікентія а Пауло, костел св.Казимира (1600г. для ордена реформатів), церква Св.Духа, перехід до парку «Високий замок» із залишками замкової стіни та курганом, з якого відкривається панорамний вигляд на місто з висоти пташиного польоту, колишній костел Марії Сніжної - церква Матері Божої Невпинної Допомоги (13-19ст.).
Відвідування музею народної архітектури та побуту під відкритим небом «Шевченківський гай» (Scansen) (у музеї зібрані оригінальні сільські побудови, що представляють побут селян Бойківщини, Гуцульщини, Лемківщини 18-20ст.) або екскурсія по одному з найстаровинніших ландшафтних пантеонів Європи - Личаківському. Під час екскурсії Ви зможете ознайомитися з мистецтвом відомих львівських скульпторів різних стилів та епох. Широко представлені пам'ятники епохи класицизму таких майстрів, як Антоній Шимзер, Поль Евтель, Вітвер, багато інших. Цей некрополь відомий також тим, що на ньому поховані видатні діячі польської, німецької, української, вірменської, багатьох інших культур (поети, письменники, художники, учені – серед яких Шашкевич, Людкевич, Франко, Крушельницька, Івасюк).
Новинка!!! Відвідування Аквапарку «Пляж» - одного з найбільших закритих аквапарків в Україні; у розважальній зоні аквапарку функціонують спортивний 50-тиметровий басейн, дитячий басейн, 9 екстремальних гір різної довжини та рівня складності, водні атракціони, гідромасажі, джакузі, гейзери; у зоні «Relax» російська парна, фінська сауна, римська лазня, інфрачервона сауна, джакузі, масажна плита з підігріванням (факультативно).
Можлива оглядова екскурсія по Оперному театру (входить в трійку найгарніших в Європі) (факультативно 10грн./ос.), по бажанню з відвідуванням вистави.
2-й день
08:30 Сніданок. Звільнення номерів. 09:30 Виїзд зі Львова.
10:30 Жовква - старослов‘янські Винники (від профілю мешканців – виноробів), польська Жолква, Нестеров радянських часів, українська Жовква… Єдине в Україні італійське «ідеальне місто»-фортеця епохи Ренесансу, що збереглося до наших часів (коронний гетьман Станіслав Жолкевський скористався ідеєю П'єтро Катаніо), в створенні якого приймали участь П’єтро Сперендіо, Бернардо Морандо, Павло Римлянин, Петро Барбон, Авреліо Пассароші… На таке невеличке містечко: 55 пам'яток архітектури світово¬го, національного та регіонального значення, 2 пам'ятки садово-паркового мистецтва, 15 пам'яток історії! Тут захищав русичів Данило Галицький, за деякими даними народився та виріс гетьман Богдан Хмельницький, тут бували гетьмани Іван Мазепа, Данило Виговсь¬кий, Петро Дорошенко та інші, воно було королівською резиденцією Яна III Собеського та Петра I. На її території в першій половині XVII століття працював єдиний в Україні монетний двір, на якому зі срібла вдови гетьмана Жолкевського чеканили монети! Під час екскурсії ми побачимо замок-резиденцію, Ринкову площу, ратушу, середньовічні каземати, Василіанський монастир (17–20ст.) з мощами св.Парфенія, Парафіяльний костел св. Лаврентія (17ст.) з «падаючою» дзвіницею, що називають «маленьким Вавелем», церкву св.Лазаря (17ст.), Домініканський монастир.
13:30 Обід
15:00 Крехівський монастир. Крехів вперше згадується в історичних документах у 1456 році. На початку XVII століття за 3км. від Крехова був заснований монастир. У 1669 році монахи побудували навколо монастиря укріплення, перетворивши його на фортецю. В 1672 році турки обложили монастир, але взяти його не змогли. В 1698 році монастир відвідав російський цар Петро I. Тут відреставровано Миколаївську церкву 1721-1737рр. і келії 1755-1902рр., а також оборонну вежу-дзвіницю та мури. Крім них, ми побачимо печери монахів-відлюдників та перейдемося по стежинці до святого джерела.
Виїзд до Львова. Прибуття на вокзал. Від’їзд.

На Ваш розгляд пропонуіться наступні розцінки* :

Кількість осіб Вартість на одну дитину (в грн.):
Дітей Супроводж. Готель «Tурист»
УТД на блок (2+2)
гуртожиток вет. академії
УТД на блок 3+4
Гуртожиток ЛТЛП
УТД на поверсі
готель «Власта»
УТД в номері
спортінтернат
УТД в номері або на блок
17 1 385,00 355,00 325,00
30 2 335,00 305,00 275,00
Дод.ніч+сніданок (вечеря) 115,00 115,00 95,00
ОБСЛУГОВУВАННЯ СУПРОВОДЖУЮЧИХ ЗАБЕЗПЕЧУЄТЬСЯ БЕЗКОШТОВНО

*У зв"язку з тим, що у Львові дуже велика різниця між безготівковою та готівковою вартістю транспорту, а також у зв'язку з відсутністю у гуртожитка розрахункового рахунку, ми пропонуємо ціни ПРИ ОПЛАТІ У ЛЬВОВІ. ПО ПЕРЕРАХУНКУ вартість може збільшитись.

У вартість входить:

  • проживання у вказаному готелі (опис див. тут) одну добу до 12:00 наступного дня. іеред сніданком на другий день група збираі свої речі та залишаі їх в 1-ому (18 оіб.) або у 2-х (30 осіб) контрольних номерах.
  • дворазове харчування в кафе (сніданок+обід)
  • екскурсії згідно програми (крім факультативних)
  • вхідні квитки в музеї згідно програми (крім факультативних)
  • постійний супровід гіда-екскурсовода
  • трансфер вокзал-готель-вокзал та по маршруту 2-го дня
У вартість НЕ входить:
  • факультативні заходи:
    - Оглядова екскурсія по Оперному Театру - 10грн./ос. Можливо з відвідуванням балету або вистави. В разі програмної вистави вартість квитків від 25грн./ос. Можливий варіант, що на час перебування групи вистав ВЗАГАЛІ НЕ БУДЕ. В цьому випадку оглядова екскурсія по театру також НЕМОЖЛИВА;
    - Аквапарк «Пляж» за 2 години: у буденні дні з 07:00 до 16:00 діти до 16 років - 15грн., дорослі - 25грн., з 16:00 до 22:00 відповідно 25грн. і 50грн.; у вихідні та святкові дні з 07:00 до 22:00 діти до 16 років - 35грн., дорослі - 60грн.;
  • проїзд на громадському транспорті
  • страховка

Наверх

Розсилаємо корисну інформацію, нові пропозиції, «горящі тури».

Не набридаємо. Відписатись легко.

Спробуйте!

Ви турагентсво і хочете отримувати інформацію для професіоналів?

Підпишіться будь ласка тут!